TEST: Kako radi vaša štitnjača? Problemi sa štitnjačom.
Kome je namijenjen Thyromaxx? Kako Thyromaxx pomaže.
Zašto je štitnjača važna? Kako prepoznati radi li štitnjača dobro?
Vodič kroz hormone: Moja sretna štitnjača!

ZDRAVLJE ŠTITNJAČE – AKTIVAN METABOLIZAM
REGULACIJA TJELESNE TEŽINE – ENERGIJA I KONCENTRACIJA

                                          TEST: Kako radi vaša štitnjača?     Problemi sa štitnjačom     Kome je namijenjen Thyromaxx     Kako Thyromaxx pomaže                                                                                                                    Zašto je štitnjača važna    Kako prepoznati radi li štitnjača dobro    Vodič kroz hormone: Moja sretna štitnjača

Dostupno u ljekarnama i
specijaliziranim trgovinama u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Crnoj Gori.

Imate li i Vi problema
sa štitnjačom?

Debljate se, a ne znate od čega?

Nokti su vam lomljivi i listaju se?

Kosa vam se stanjuje ili ispada?

Noću se znojite i slabo spavate?

Cirkulacija vam je slaba točka?

Teško se koncentrirate?

Nerijetko ste potišteni ili tjeskobni?

Ne podnosite promjene temperature?

Probava vam je nikakva?

Niti s jednom dijetom ne možete skinuti nakupljen višak kilograma?

PREUZMITE KONTROLU I OSJEĆAJTE SE DOBRO U SVOM TIJELU

Isprobajte Thyromaxx, jedinstvenu nutricionističku podršku normalnom funkcioniranju štitnjače i proizvodnji hormona važnih za održavanje zdravog i aktivnog metabolizma.

Iznenadit ćete koliko ćete se osjećati i izgledati bolje kad štitnjača radi optimalno.

Kome je namijenjen Thyromaxx?

  • Svima koji imaju simptome oslabjelog rada štitnjače, bez obzira na to uzimaju li hormonsku terapiju ili ne.
  • Svima koji imaju Hashimotov tireoiditis, bez obzira na to uzimaju li hormonsku terapiju ili ne.
  • Svima kod kojih se stil života (npr. stres, manjak sna, dugotrajne ili restriktivne dijete) odražava na rad štitnjače i metabolizam.
  • Svima koji imaju problema s održavanjem težine ili su na dijeti.
  • Svima koji žele podržati optimalan rad svoje štitnjače.

Kako Thyromaxx pomaže?

Thyromaxx je jedinstven dodatak prehrani koji u sebi objedinjuje moć biljaka, aminokiselina, minerala i vitamina te tako štitnjači osigurava specifične i važne mikronutrijente koji su joj potrebni za normalno funkcioniranje i proizvodnju hormona.

U svega 1-2 kapsule dnevno pružite svojoj štitnjači maksimalnu podršku.

Zašto je štitnjača važna?

Štitnjača je malena žlijezda velikog značaja. Glavna je za kontrolu metabolizma i regulaciju tjelesne težine, a hormoni štitnjače djeluju na svaku stanicu u našem tijelu i nužni su za pravilno djelovanje svih organa. Hormoni štitnjače reguliraju proizvodnju tjelesne energije, utječu na rad svih mišića, rast i obnavljanje kosti, važni su za mentalne funkcije i raspoloženje, san, zdravlje i izgled kože i kose, rad crijeva te za niz drugih tjelesnih funkcija.

Kako prepoznati radi li štitnjača dobro?

Ako štitnjača nije u stanju proizvoditi hormona štitnjače koliko je tijelu potrebno, to se odražava na razne tjelesne sustave i dovodi do niza neugodnih simptoma kao što su:

lako dobivanje na težini

teško održavanje zdrave težine

umor, posebno ujutro

promjene raspoloženja

tjeskoba

nesanica ili nekvalitetan san

smanjen libido

slaba koncentracija

ispadanje kose

prorjeđivanje vanjskog ruba obrve

konstipacija

slabo probavljanje hrane

naticanje lica, posebno oko očiju

otečenost potkoljenica

hrkanje

česte upale nosa, grla ili uha

neredovit ciklus

pospanost tijekom dana

loša cirkulacija

krhki i lomljivi nokti i dr.

Uzrok slabijeg funkcioniranja štitnjače može biti, među ostalim, i kroničan ili intenzivan Uzrok slabijeg funkcioniranja štitnjače može biti, među ostalim, i kroničan ili intenzivan stres, dugotrajne ili restriktivne dijete te manjak važnih nutrijenata. stres, dugotrajne ili restriktivne dijete te manjak važnih nutrijenata.

Želite li bolje upoznati svoju štitnjaču i saznati što joj je sve potrebno da bude zdrava, uživat ćete u čitanju našeg vodiča koji će vam otkriti kako štitnjaču učiniti sretnom.

UPOZNAJMO ŠTITNJAČU

Štitnjača je malena žlijezda, veličine oko trideset grama, koja se nalazi s prednje strane vrata. Pri spomenu štitnjače većina ljudi pomisli na žlijezdu koja...

SAVJETI ZA ZDRAVU ŠTITNJAČU

Bez obzira na to koristite li zbog manjka hormona štitnjače standardnu nadomjesnu terapiju ili ne, štitnjači ipak treba dodatno pomoći da se vrati...

PREUZMITE KONTROLU NAD STRESOM

Premda je stres na neki način normalna stvar, ako ga je previše, može izazvati bolest ili pridonijeti postojećim zdravstvenim problemima. Zbog toga moramo biti svjesni stresa, moramo ga znati prepoznati i pronaći najbolji način kako ga prevladati. Svatko za sebe pronalazi najbolju metodu, a to morate i vi.

NAJČEŠĆI POREMEĆAJI ŠTITNJAČE KOD ŽENA

Simptomi poremećenog rada štitnjače nisu specifični i najčešće se razvijaju polako, mjesecima, ponekad i godinama dok se ne otkriju ili ne počnu stvarati izraženije probleme. Jednako tako, simptomi su vrlo individualni, a variraju i u jačini.

NAJČEŠĆI POREMEĆAJI ŠTITNJAČE KOD MUŠKARACA

Simptomi poremećenog rada štitnjače nisu specifični i najčešće se razvijaju polako, mjesecima, ponekad i godinama dok se ne otkriju ili ne počnu stvarati izraženije probleme. Jednako tako, simptomi su vrlo individualni, a variraju i u jačini.

Iskustva korisnika Thyromaxxa

Uzimam Thyromaxx jer se uz njega osjećam napokon dobro. Uzimam terapiju za štitnjaču, ali doza mi se stalno povećavala, a nije mi ništa pomagalo, doktor je rekao da ne smijemo više povećavati dozu. Ja sam već iskreno bila očajna, pola kose mi je opalo s glave, a energije i volje nisam imala nimalo. Da skratim, prvo sam primijetila razliku u raspoloženju, a već nakon dva tjedna osjetila sam i veliku razliku u energiji. Posve neočekivano, regulirao mi se i ciklus, i kad sam to shvatila, tek sam onda išla čitati o vezi štitnjače i ženskih hormona. Nastaviti ću i dalje koristiti, s tim se slaže i moj liječnik za štitnjaču.

V.N.

Već deset godina sam na terapiji za štitnjaču, hormoni su mi stalno bili u okviru normalnog, ali kile su se lijepile jedna na drugu, tako da sam u zadnjih nekoliko godina prerasla sebe za dva konfekcijska broja! Posudila sam u knjižnici knjigu o hormonima, pročitala sve o štitnjači i drugim hormonima, i sve mi je odjednom bilo jasnije. Uzimala sam isprva kombinaciju Adrenomaxxa i Thyromaxxa, a sada redovito samo Thyromaxx, a ovaj drugi po potrebi. Osjećam se puno bolje nego prije, a najviše zato što sam se uspjela riješiti se nakupljenih kila.

A. Z.

Moji hormoni štitnjače bili su jako niski i magistra u ljekarni mi je preporučila da uz terapiju za štitnjaču probam dodati i ovaj proizvod, ali da ne očekujem ništa u prvih mjesec dana, nego da uzimam barem dva mjeseca. Ja sam se strpila pa sam provjerila hormone tek nakon četiri mjeseca i oni su bili bolji! A više energije sam osjećala već i prije. Preporučujem svakako ovaj proizvod.

C. B.

Uzimala sam stalno omegu i D vitamin, kompleks B vitamina i C, a onda sam krenula jačati nadbubrežne žlijezde uz Adrenomaxx. Već brzo sam se odlučila uzeti uz to i Thyromaxx, i jedino što mogu reći je SUPER!!! Ne mogu vjerovati koja razlika od prije i poslije! Osjećam se bolje nego nego ikad, napokon zdrava! Hvala na preparatu koji ste napravili za nas koje muči štitnjača. Mislila sam da pomoći nema, ali sada vidim da se samo moramo više informirati.

Ž. P.

Moje kćeri uzimaju Thyromaxx, a ja vam jedino mogu reći da one kažu da im to pomaže, mlađa kaže da joj se kosa popravila, manje ispada, a starijoj se popravio ciklus, jer bi prije prošlo po dva ili tri mjeseca bez menstruacije. Jasno, ja sam jasno sretna što su one bolje. Mlađa je bila prije dva tjedna na kontroli, hormoni štitnjače su dobri, i doktor je rekao da još ne treba uzimati hormone. Rekla sam što mi obje kćeri uzimaju, on je pogledao i rekao da slobodno uzimaju dalje, pa mi nastavljamo s kapsulama. Što se hrane tiče, tu su promjene teške, obje idu u srednju školu, svi pod odmorom u pekare, jasno vam je sve. Hvala vam na brizi i veliki pozdrav.

Š. C.

Više o sastojcima Thyromaxxa

L-tirozin

L-tirozin je važna aminokiselina za cijeli organizam, a posebno za štitnjaču, ponajviše stoga što ima jednu od glavnih uloga u proizvodnji hormona štitnjače.

Vitamini B2, B3 i B12

Vitamini B2, B3 i B12 trio su koji pridonosi normalnom metabolizmu stvaranje energije.

Vitamin B6

Vitamin B6 pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti.

Gugul (Commiphora mukul)

Gugul su ajurvedski liječnici smatrali toliko moćnim drvetom u svojoj ljekovitosti da su ga prozvali 'onaj koji štiti od svih bolesti', iako ga najviše koriste za regulaciju rada štitnjače i hormona štitnjače te metabolizma, opravdanost čega dokazuju ne samo njihovi zadovoljni pacijenti nego i suvremena znanstvena istraživanja.

Cink

Cink pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te je stoga važan i za metabolizam štitnjače.

Irska mahovina (Chondrus crispus)

Irska mahovina svojim imenom vodi u šumu, no zapravo je riječ o prekrasnoj algi hladnih mora, koja je bogat prirodan izvor mnogih minerala važnih za dobar rad štitnjače, uključujući i jod, te se stoga u mnogim narodima stoljećima koristi za poboljšanje rada štitnjače.

VITAMIN C

Vitamin C, između ostalog, pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Selen

Selen je najvažniji mineral za zdravlje štitnjače jer pridonosi normalnoj funkciji štitnjače i hormona štitnjače.

Pitanja i odgovori

Je li Thyromaxx® namijenjen samo ženama ili ga mogu koristiti i muškarci?
Thyromaxx® je namijenjen podjednako ženama i muškarcima.

Imam dijagnosticiran Hashimotov tireoditis i uzimam hormone štitnjače. Mogu li koristiti Thyromaxx®?
Da, dapače. Thyromaxx® mogu uzimati i osobe kojima su propisani hormoni štitnjače i one koje ih ne uzimaju. Također ga mogu uzimati i osobe kojima je dio štitnjače odstranjen.
Preporučujemo da svoj propisani lijek (hormon štitnjače) nastavite uzimati kao i inače, dakle ujutro na prazan želudac, a nakon doručka ili ručka kapsulu ili dvije Thyromaxxa®.

Imam višak kilograma kojeg se nikako ne mogu riješiti. Hoće li mi Thyromaxx® pomoći da smršavim?
Thyromaxx® nije zamišljen kao sredstvo za mršavljenje, ali može pomoći osobama koje pokušavaju izgubiti na težini, a imaju problema s usporenim metabolizmom.
Budući da pomaže u održavanju zdrave funkcije štitnjače, a štitnjača, kao što je poznato, uz ostalo kontrolira i korištenje energije, Thyromaxx® dakle može pomoći u regulaciji metabolizma, što pak može, uz zdravu i uravnoteženu prehranu te redovitu tjelesnu aktivnost, pomoći u mršavljenju.

Koliko najviše kapsula mogu uzimati?
Preporučenu dnevnu dozu ne bi se smjelo premašivati. Ako preparat uzimate ili planirate uzimati dulje vrijeme, vjerojatno ćete i sami primijetiti da će vam nakon prvih tjedana korištenja možda biti dovoljno uzimati jednu kapsulu dnevno. Naravno, prema potrebi (npr. tijekom stresnih razdoblja, gladovanja i sl.) dozu ponovno možete povećati.

Mogu li uzimati druge vitamine dok uzimam Thyromaxx®?
Možete, ali vodite računa o ukupnim dnevnim količinama za vitamine i minerale.

Koliko je vremena potrebno da preparat počne djelovati?
Kao što je to slučaj s većinom prirodnih preparata, za primjetne rezultate potrebno je neko vrijeme, a u slučaju Thyromaxxa®, to prosječno iznosi od desetak dana do nekoliko tjedana.

Postoji li vremensko ograničenje za korištenje Thyromaxxa®?
Ne, Thyromaxx® se može sigurno primjenjivati bez vremenskog ograničenja.

Što znači vegetabilna kapsula?
To znači da je načinjena iz celuloze, a ne iz želatine, tj. da je biljnog, a ne životinjskog podrijetla.

Ima li ograničenja za korištenje preparata?
Upotreba Thyromaxxa® ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.