TEST: Koliko imate testosterona? Problem manjka testosterona.
Kome je namijenjen Testomaxx? Kako Testomaxx pomaže?
Zašto je testosteron važan? Kako prepoznati manjak testosterona?
Vodič kroz hormone: Snažan i zdrav muškarac!

SNAGA I IZDRŽLJIVOST – POTENCIJA I VITALNOST ENERGIJA I FIZIČKE PERFORMANSE – ZADRAVLJE PROSTATE

Dostupno u ljekarnama i
specijaliziranim trgovinama u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Crnoj Gori.

                                          TEST: Provjerite koliko imate testosterona.     Problem manjka testosterona.     Kome je namijenjen Testomaxx?     Kako Testomaxx pomaže?                                                                                                                                                                           Zašto je testosteron važan?    Kako prepoznati manjak testosterona    Vodič kroz hormone: Snažan i zdrav muškarac!

IMATE LI
MANJAK TESTOSTERONA?

Mišiće sve teže dobivate, a sve lakše gubite

Teško postižete erekciju ili je teško održavate

Osjećate općeniti gubitak energije i snage

Niste izdržljivi kao nekad

Postali ste neodlučni

Gubite samopouzdanje

Seks vam više nije na prvom mjestu

Imate problema s kvalitetom spermija

UZMITE STVAR U SVOJE RUKE I POKAŽITE SVOJU PRAVU PRIRODU

Isprobajte Testomaxx, moćnu kombinaciju važnih aminokiselina, minerala, vitamina i odabranih biljnih ekstrakata za prirodnu regulaciju proizvodnje testosterona i spermatogenezu.

Osjetit ćete razliku!

Kome je namijenjen Testomaxx?

  • Svim muškarcima koji žele potaknuti izgradnju mišića uz istodobno smanjenje masnog tkiva.
  • Svim muškarcima koji, zbog stila života (stres, neodgovarajuća prehrana, nedovoljno sna, dugotrajni ili intenzivni fizički ili psihički napori i dr. ) ili godina, osjećaju simptome smanjenih razina testosterona.
  • Svim muškarcima koji žele više izdržljivosti, odlučnosti i muževnosti.
  • Svim muškarcima koji žele poboljšati funkciju prostate ili imaju problema s njom.
  • Svim muškarcima koji žele poboljšati plodnost ili imaju problema s njom.

Kako Testomaxx pomaže?

Testomaxx je vrhunski dodatak prehrani za sve muškarce. Sadrži važne aminokiseline, ekstrakte odabranih adaptogena i ostale specifične i važne mikrunutrijente koji svojim sinergističkim djelovanjem pridonose proizvodnji testosterona, ali i drugih steroidnih hormona, kao i kvalitetnijoj proizvodnji spermija.

Sa svega 2-3 kapsule dnevno osigurajte tijelu što mu je potrebno kako bi razine testosterona, tog najvažnijeg muškog hormona, maksimalno ostale na poželjnoj razini.

Zašto je testosteron važan?

Testosteron ima iznimno važnu ulogu u životu svakog muškarca. On u muškarčevu tijelu djeluje na razne načine i sudjeluje u reguliranju niza vitalnih procesa kao što su formiranje kostiju, izgradnja mišića, metabolizam masti i energije, raspoloženje, seksualno i reproduktivno zdravlje.

Kako prepoznati manjak testosterona?

Dok normalne razine testosterona pridonose muškarčevu zdravlju i izgledu, snižene razine testosterona mogu se očitovati nizom neželjenih simptoma kao što su:

smanjena mišićna snaga i masa

debljanje na trbuhu i prsima

općeniti gubitak snage i izdržljivosti

prorjeđenje tjelesnih dlaka

izražajne i duboke bore

slabiji libido

slabija kvaliteta erekcije (slabije ili kratkotrajne)

javljanje straha i zabrinutosti

razdražljivost i napetost

smanjen volumen ejakulata

orgazmi rijetki ili slabijeg intenziteta

depresivno raspoloženje

gubitak interesa za sport

problemi s pamćenjem

lak i isprekidan san

povećanje prostate ili česte upale

znojenje po licu i prsima

povišeni krvni tlak

ubrzan rad srca

frustriranost i nezadovoljstvo

manjak samopouzdanja

gubitak inicijative i elana

otežano i često mokrenje i dr.

neodlučnost i oklijevanje

Do smanjenja proizvodnje testosterona očekivano dolazi s godinama, no zbog niza činitelja, od kojih su najzastupljeniji stres, nedostatak sna i neodgovarajuća prehrana, do toga može doći i ranije. Stoga bi svaki muškarac trebao nastojati poboljšati svoj stil života kako bi mu razine testosterona ostale na poželjnoj razini te osigurati tijelu sve što mu je za to potrebno.

Vaše tijelo zna kako proizvesti testosteron. Jedino što vi trebate jest osigurati svom tijelu sve što mu je za to potrebno. Saznajte sve što trebate znati o hormonima važnim za muško zdravlje na jednom mjestu. To je odličan start za optimiziranje vašeg cjelokupnog zdravlja.

KAD HORMONI ZOVU U POMOĆ

Hormoni su pokretači važnih biokemijskih procesa u tijelu jer djeluju kao kemijski glasnici između tkiva i žlijezdi, a bez dobre te komunikacije nema ni...

TESTOSTERON

Testosteron je anabolični steroid, najpotentniji hormon iz skupine androgena, spolnih hormona zaslužnih za razvoj muških spolnih obilježja i muških karakteristika. Testosteron utječe...

DO ZDRAVIH HORMONA U 5 KORAKA

Nevezano od toga predstavljaju li vam simptomi hormonske neravnoteže tek blagu smetnju ili dramatično mijenjaju kvalitetu života, izgubljena se hormonska ravnoteža može...

PRAVA HRANA ZA HORMONE

Za postizanje hormonske ravnoteže uz istodobno postizanje i održavanje željene tjelesne težine jelovnik bazirajte na namirnicama koje osiguravaju uvjete za proizvodnju i optimalno djelovanje hormona...

SIMPTOMI UPOZORENJA

Mnogo je simptoma koji upućuju na to da su hormoni u neravnoteži, no kod svakog je muškarca drugačije, Ipak, svima je zajedničko da...

ŠTO HORMONI NE VOLE?

Do smanjena lučenja hormona, a slijedom toga i do hormonske neravnoteže, očekivano dolazi s godinama, no može doći i mnogo ranije, ponajviše zbog stresnog...

Iskustva korisnika Testomaxxa

Koristim Testomaxx otprilike mjesec i po. Isprva nisam ništa osjećao, ali s početkom trećeg tjedna počeo sam imati više energije i općenito se otada osjećam bolje. Zadovoljan sam vašim proizvodom.

B.N.

Ovaj proizvod stvarno funkcionira. Osjećao sam se nekako usporen i sada, nakon nekih dva tjedna, osjećam da imam više energije i samopouzdanja.

J. Z.

Mogu reći da je dobar, baš dobar. Ja imam 52 i osjetim da mi pomaže u svemu. Izdržljiviji sam i imam više snage, dobro, osjetim poboljšanje i u nekim drugim stvarima  Nastavit ću dalje koristiti, to sigurno.

C. B.

Što ću vam reći, sramota me reći koliko je dobar :))

B. P.

Čitao sam o koristi testosterona nakon 40-te i odlučio probati. Da se razumijemo, nikakvih koristi nisam osjetio prvih 3 tjedna, tek nakon 3-4 tjedna primijetio sam poboljšanje, općenito. Konkretno, sada imam više energije, mišići su mi čvršći, izdržljiviji u svakom smislu i raspoloženiji 😉

A. C.

Više o sastojcima Testomaxxa

Ginseng (Panax ginseng)

Ginseng se često naziva 'kraljem svih biljaka', a slobodno ga možemo nazvati i 'kraljem muškog zdravlja' jer se tradicionalno koristi za poboljšanje cijelog organizma i poboljšanje proizvodnje testosterona, a poznat je i kao afrodizijak te kao velika pomoć u liječenju seksualnih disfunkcija.

L-citrulin

L-citrulin važna je aminokiselina za sve muškarca jer zajedno s aminokiselinom L-arginin sudjeluje u proizvodnji dušičnog oksida u tijelu, što poboljšava prohodnost žila i protok krvi kroz tijelo, a to je važan preduvjet za zdravo funkcioniranje mnogih organa.

Indijska kosmulja (Emblica officinalis)

Za indijsku kosmulju ili amlu, kako glasi njeno ajurvedsko ime, ne kaže se bez razloga da je 'čudotvorno voće' jer regenerira cijelo tijelo i revitalizira sve organe, a u kombinaciji s drugim ljekovitim biljkama osnažuje njihovo djelovanje.

Cink

Cink pridonosi održavanju normalne razine testosterona u krvi.

Sabal palma (Serenoa repens)

Plod sabal palme nije lako obrati, ali dobrobiti koje ta biljka ima, kažu, za muško zdravlje toliko su mnogobrojne, od zdravlja prostate i spolne moći do zdravog metabolizma hormona, da kada bi muškarci trebali odabrati jednu biljku o kojoj će voditi brigu, to bi trebala biti upravo sabal palma.

VITAMINI B SKUPINE

Pantotenska kiselina
Pantotenska kiselina ili vitamin B5 pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona.
Folna kiselina
Folna kiselina pridonosi normalnoj sintezi aminokiselina.
Vitamin B12
Vitamin B12 pridonosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Selen

Selen pridonosi normalnoj spermatogenezi.

L-arginin

L-arginin omiljena je aminokiselina ne samo mnogih sportaša nego i ostalih muškaraca jer, osim što sudjeluje u proizvodnji dušičnog oksida zajedno s L-citrulinom, utječe i na anabolički učinak testosterona, kako potvrđuju najnovija istraživanja.

Pitanja i odgovori

U koje je doba dana najbolje uzeti Testomaxx®?
Preporučujemo da Testomaxx® uzimate prije odlaska na počinak, ali ako se jave problemi sa snom zbog sastojaka koji mogu imaju stimulativno djelovanje, uzimajte ga u prijepodnevnim satima.

Kome je namijenjen Testomaxx®?
Testomaxx®je namijenjen muškarcima svih dobi, a posebno muškarcima koji osjećaju simptome sniženih razina testosterona, koji se najčešće očituju kao: smanjenje ili gubitak seksualnog nagona, gubitak erekcije ili njene kvalitete, depresivno raspoloženje, problemi s pamćenjem, debljanje, povećanje grudi, problemi s mokrenjem, gubitak mišićne mase, prorjeđenje tjelesnih dlaka, gubitak energije i snage i dr. Preparat je također namijenjen muškarcima koji imaju problem s neplodnošću zbog nedovoljne kvalitete i proizvodnje sperme.

Koliko kapsula dnevno trebam uzimati?
To isključivo ovisi o cilju koji želite postići. Predlažemo da u početku uzimate po tri kapsule dnevno (prvih par tjedana), a potom nastavite s dvije-tri kapsule dnevno. Prema potrebi dozu možete ponovno povećati odnosno smanjiti.

Postoji li vremensko ograničenje korištenja Testomaxxa®?
Ne, Testomaxx® se može sigurno primjenjivati bez vremenskog ograničenja.

Koliko je vremena potrebno da preparat počne djelovati?
Kao i u slučaju većine prirodnih preparata, za primjetne rezultate potrebno je neko vrijeme, a u slučaju Testomaxxa®, rezultati se mogu očekivati prosječno već nakon između nekoliko dana do nekoliko tjedana, zavisno od toga koji je cilj uzimanja.

Što znači vegetabilna kapsula?
To znači da je načinjena iz celuloze, a ne iz želatine, tj. da je biljnog, a ne životinjskog podrijetla.

Ima li ograničenja za korištenje preparata?
Upotreba Testomaxxa® ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Upotreba
2 – 3 kapsule dnevno uz obrok